Кількість
|
Вартість
|
||
|
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ВЛАСТИВОСТІ:
- Загальний йод (І) - 0,65%;
- Активний йод (I2)-0,25%;
- К2О – 0,15 %;
- Поліатомні спирти та органічні кислоти – 20 %. ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ:
- Повний контроль всього спектру патогенів, включаючи збудників всіх бактеріальних, грибкових і вірусних захворювань
- Не фітотоксичен
- Відсутнє обмеження по кількості обробок
- Немає періоду очікування збору врожаю після обробки
- Активна дія засобу настає відразу після обробки.
ЗАСТОСУВАННЯ:
|
---|
Норма витрати робочго розчину:
- для польових, овочевих культур - 200-400 л/га;
- для винограду та плодових культур - 500-1000 л/га.
Застосування препарату як дезинфектанта
- Для дезінфекційної обробки поверхонь, приміщень і рук засіб не потрібно розводити з водою. Після нанесення на поверхні витримувати засіб 60-120 секунд, після чого змити водою.
- Засіб має високу антимікробну активність по відношенню до грам-позитивним і грам-негативних бактерій, а також всього ряду фітопатогенних вірусів.
БАКОВІ СУМІШІ:
Можливе сумісне внесення разом із засобами захисту рослин та іншими добривами. Перед змішуванням рекомендується перевірити сумісність препаратів: тестове приготування робочого розчину не повинне давати осад.
ОКРЕМІ РЕКОМЕНДАЦІЇТА ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:
- Робочий розчин готують безпосередньо перед внесенням. Заповнюють бак на 2/3 водою та при перемішуванні послідовно додають компоненти, дочекавшись рівномірного перемішування попереднього компонента.
- Обприскування проводити зранку або ввечері.
- Оптимальна температура повітря +10-25°С, швидкість вітру до 5 м/с.
Не рекомендується виконувати обробку в умовах дії низьких або високих температур повітря, інтенсивного сонячного випромінювання та сильного вітру.
- Добриво містить фітогормональні сполуки, які суттєво впливають на фізіологічні процеси рослин. Дотримуйтесь рекомендованих норм застосування та фаз розвитку рослин. У разі необхідності за додатковою інформацією звертайтеся до виробника.