Кількість
|
Вартість
|
||
|
Головні переваги:
- Найбільш якісні і ефективні амінокислоти, отримані шляхом ензимного гідролізу;
- Знімає пригнічення рослин після гербіцидних опіків, післядії та промивання грунтових гербіцидів;
- Підвищує стійкість рослин до посухи;
- Реанімує рослини в найкоротші терміни;
- Стимулює ріст нових пагонів та листя
Вільні L-амінокислоти рослинного походження отримані шляхом ензимного гідролізу є найбільш якісним та ефектим видом амінокислот, оскільки під час виробництва не використовуються високі температури та агресивні луги чи кислоти. Вони не потребують додаткових енергетичних затрат рослиною на розривання пептидних зв’язків, швидко засвоюються рослиною та використовуються для синтезу ферментних білкових сполук. Янтарна кислота стимулює відновлення рослин, та посилює стійкість до наступних стресових факторів.
Застосування:
Культура | Спосіб застосування | Норма витрати препарату | Кратність обробок |
Зернові, технічні, овочеві | Передпосівна обробка насіння | 0,8 л/т | 1 |
Зернові, технічні | 0,2-0,4 л/га | 1-3 | |
Овочеві | Позакореневе підживлення | 0,15-0,25 л/га або 1,5-2,5 мл/100 м2 |
2-4 |
Плодово-ягідні | 0,8-1,0 л/га або 8-10 мл/100 м2 |
2-6 |